Vad händer om dagen för en begravning?

Den kortege kommer att anlända till den överenskomna adress vid den tidpunkt som du fått på din bekräftelse (låt oss ett par minuter vardera sidan av denna tid för variationer i trafikvolym). Din Mortician möter dig på din dörr, och eskortera dig och din familj till limousine (s). När alla sitter, kommer begravningsentreprenören gå kortege från huset, innan du hämtar till vagnen och reser till platsen för tjänsten.

Vid en kyrka kommer begravningsentreprenören först gå och tala med minister, sedan komma och hämta dig när allt är klart. Vänligen sitta kvar i limousinen tills begravningsentreprenören återgår till hjälpa dig. Kistan kommer att tas in i kyrkan och du kommer att bli ombedd att följa efter. Väl inne i begravningsentreprenör guidar dig till era platser. I slutet av tjänsten, kommer kistan tas ur kyrkan, och placeras på vagnen för att åka till kyrkogården.

På kyrkogården kommer begravningsentreprenören vägen till graven, och igen kommer du att bli ombedd att följa bakom kistan. Du kan samlas kring graven, medan åtalet äger rum, och du kommer att uppmanas att sprida jord / heligt vatten i graven. Vissa människor väljer också att ta enstaka härrörde blommor för samma ändamål. Vänligen fundera på lämpliga skor när de deltar i en begravning i vinter / vått väder, eftersom marken kan vara ganska hala. Begravningsentreprenören kommer då att leda dig att titta på blommorna, som kommer läggas ut längs marken. När du har lämnat kyrkogården, kommer blommorna att placeras på graven. Om du önskar din blommiga hyllning kvar på kistan medan den sänks då med dig i förväg.

Efter committal service på kyrkogården kommer limousine (s) tar dig tillbaka till en adress som du väljer, eller till en mottagning plats. Vänligen meddela oss om retur destination före den dag begravningen för att våra chaufförer kan instrueras i enlighet

Kommentera